Heinäkuu hellittelee – viikonloppumajoitukset nyt -20%! Varaa tästä. 

Muut lajit

Pajulahdessa järjestetään runsaasti leirityksiä ja tapahtumia myös lajeissa, jotka eivät ole valtavirrassamme. Tilamme taipuvat siis moneen!

Suomen Suunnistusliitto on arvostettu yhteistyökumppanimme, jonka leirityksiä, seminaareja, yläkoululeirejä saamme toteuttaa. Helmenä tästä yhteistyöstä on kesän 2024 valtakunnallinen lasten ja nuorten suunnistuksen Leimausleiri, jolloin Pajulahti muuntautuu leirikeskukseksi yli tuhannelle leiriläiselle. 

Leirityksiä ja tapahtumia järjestetään yhteistyössä kanssamme myös harvaisemmissa tai uusissa lajeissa, esim. gravel-pyöräilyssä, japanilaisessa jousiammuntalaji kyudossa, cheertanssissa, keskiaikaisessa kamppailussa, tankotanssissa yms.  

Kysy lisää – me toteutamme! 

neljän suunnistajan porukka antamassa ylävitosta.

Pajulahti on meille kestävyyslajien valmennuskeskuksena luonteva kumppani ja olemme olleet tähänastiseen yhteistyöhön äärimmäisen tyytyväisiä. Perinteiset koulutusten lähijaksot, maajoukkueiden kauden avausleirit ja seminaarit saavat jatkoa tulevallakin sopimuskaudella. Opiston olosuhteet testauspalveluineen, urheiluhalleineen, alppimajoineen ja palautumiskeskuksineen luovat mahdollisuuksia myös urheilijoiden henkilökohtaisille leireille ja seurojen leireille.
Petteri Kähäri, Suomen Suunnistusliitto