Varaus- ja peruutusehdot

Nämä varaus- ja peruutusehdot koskevat kaikkia myyntipalvelun kautta tehtyjä yksittäisiä asiakkaita ja ryhmiä koskevia varauksia, joiden kanssa ei ole solmittu erillistä Pajulahden ja asiakkaan välistä peruutusehtoja sisältävää sopimusta. Ryhmävaraukset ovat varauksia, joiden henkilömäärä on yli 10 henkilöä. Ryhmien veloitus tapahtuu yhteislaskulla joko paikan päällä (käteinen / pankkikortti / luottokortti) tai erikseen sovittaessa laskuttamalla (laskutuslisä). Muu maksukäytäntö on sovittava erikseen varausvaiheessa. Majoittuvien ryhmien nimilistat, tilaisuuden ohjelma ja mahdolliset huonetoiveet tulee toimittaa viimeistään 14 vuorokautta ennen tilaisuuden alkamista. Yleiset varaus- ja peruutusehdot eivät koske Pajulahden itse järjestämiä vapaa-ajan kursseja, joihin sovelletaan kurssikohtaisia peruutusehtoja.

Ryhmävarauksia koskevat erityisehdot

Majoittuminen huoneisiin tapahtuu tulopäivänä alkaen klo 15:00 ja huoneiden luovutus on lähtöpäivänä klo 12:00 mennessä (koskee myös yksittäisvarauksia). Huoneen myöhäisempää luovutusta (lisämaksusta) voi tiedustella paikan päällä vastaanotosta. Asiakkaan huoneelle tai sen varusteille aiheuttamista vaurioista laskutamme erillisen hinnaston mukaisesti. Asiakas on vastuussa aiheettoman palohälytyksen kustannuksista kun se aiheutuu asiakkaan omasta huolimattomuudesta. Varaus tulee sitovasti voimaan, kun asiakas on vahvistanut sen kirjallisesti määräpäivään mennessä (sähköpostilla tai faksilla). Yksittäisvaraukset voidaan vahvistaa myös suullisesti (esim. puhelimitse varattu testausaika). Varaus katsotaan vahvistetuksi myös silloin, kun asiakas ei ole siitä vahvistamisen määräpäivään mennessä perunut, mutta on asioinut siihen liittyen myyntipalvelumme kanssa määräpäivän jälkeen. Muussa tapauksessa vahvistamaton varaus katsotaan määräpäivän jälkeen perutuksi. Pajulahdella ei ole velvollisuutta ilmoittaa peruutuksesta erikseen asiakkaalle, eikä taata asiakkaalle alkuperäisen varauksen mukaisia palveluita.

Peruutusehdot

Tilaajalla on oikeus seuraavien peruutus- ja varausehtojen puitteissa peruuttaa varauksensa kirjallisesti osoitteeseen: [email protected]. Alla olevia peruutusehtoja noudatetaan myös silloin, kun osa varauksesta perutaan.

Alkuperäinen
henkilömäärä 1-10

 • vahvistetun varauksen perumisesta veloitamme toimisto- ja käsittelykulut 75 €
 • veloitus 50 % peruttujen palveluiden arvosta, kun peruutus tehdään 13 – 4 vrk ennen varauksen alkua
 • veloitus 100 % peruttujen palveluiden arvosta, kun peruutus tehdään 3 – 0 vrk ennen varauksen alkua

Alkuperäinen
henkilömäärä 11 – 50

 • vahvistetun varauksen perumisesta veloitamme toimisto- ja käsittelykulut 75 €
 • veloitus 50 % peruttujen palveluiden arvosta, kun peruutus tehdään 20 – 14 vrk ennen varauksen alkua
 • veloitus 100 % peruttujen palveluiden arvosta, kun peruutus tehdään 13 – 0 vrk ennen varauksen alkua

Alkuperäinen
henkilömäärä 51 – 100

 • vahvistetun varauksen perumisesta veloitamme toimisto- ja käsittelykulut 150 €
 • veloitus 50 % peruttujen palveluiden arvosta, kun peruutus tehdään 60 – 14 vrk ennen varauksen alkua
 • veloitus 100 % peruttujen palveluiden arvosta, kun peruutus tehdään 13 – 0 vrk ennen varauksen alkua

Alkuperäinen
henkilömäärä >100

 • vahvistetun varauksen perumisesta veloitamme toimisto- ja käsittelykulut 300 €
 • veloitus 50 % peruttujen palveluiden arvosta, kun peruutus tehdään 90 – 22 vrk ennen varauksen alkua
 • veloitus 100 % peruttujen palveluiden arvosta, kun peruutus tehdään 21 – 0 vrk ennen varauksen alkua