Tennishallit ja padel

Liikuntakeskus Pajulahdesta löytyy kaksi isoa tennishallia, joissa molemmissa on kaksi pelikenttää. Ulkoa löytyy myös tenniskenttiä ja yksi padelkenttä.

Pajulahdessa on kaksi tennishallia, joissa molemmissa on kaksi kenttää. Ulkona on kesäaikaan kuusi massakenttää ja yksi plexipave-kenttä. Opistomme toimii vahvassa yhteistyössä Jarkko Nieminen Tennis Academyn (JNTA), Lahden Verkkopallopalloseuran (LVS).

Kesäaikaan käytössä on myös ulkopadelkenttä, johon voi varata vuoroja vastaanotosta.

Varaa aika vastaanotosta joko puhelimitse tai sähköpostitse ja tule pelaamaan kaverin kanssa! Tennisvaraukset hoitaa vastaanotto sen aukioloaikojen puitteissa. Kenttien maksut suoritetaan vastaanottoon tai sen ollessa suljettuna ravintolaamme.

Pajulahden tennishallissa mies on maila kädessä lyömässä kohti tulevaa palloa.

Tennishallien tiedot ja varustelu 

Pelivälineiden vuokraus kesäisin välinevuokrauksesta ja muina aikoina vastaanotosta. Kenttien vuokramaksut suoritetaan etukäteen vastaanottoon tai sen ollessa suljettuna ravintolaamme. Vastaanottomme myös palvelee liikuntatilojen vapaiden aikojen tarkistamisessa. 

Kentillämme järjestetään vuositasolla neljä TE-kisaa ja yksi ITF-kisaa nuorille pelaajille. Lisäksi Pajulahdessa on järjestetty mm. miesten 10 000 $ Futures-kisoja, PM-kilpailuja, SM-kilpailuja ja pyörätuolitenniksen ammattilaiskilpailuja. Olemme myös erittäin aktiivisesti mukana tenniksen Suomen nuorten maajoukkuetoiminnassa ja -tapahtumissa (mm. maajoukkueleirit ja maaottelut). Opiston valmennustiimissä onkin todella laajaa osaamista lajin tiimoilta.

Perusleiripakettimme sisältää mm.

  • opistotason majoitus
  • täysihoito; aamupala, lounas ja päivällinen
  • harjoitustilat 2 x 1,5 tuntia päivä

Räätälöimme teille leirikokonaisuuden toivomuksienne mukaan.

Sisätenniskenttä klo 08-116 arkisin päiväkävijät 16 €/h, majoittuvat 10 €/h. Klo 16-21.30 ja viikonloppuisin päiväkävijät 21 €/h, majoittuvat 15 €/h.

Ulkotenniskenttä (massa, plexipave) päiväkävijät 18 €/h, majoittuvat 10 €/h.

Mailavuokra 6 €/maila (sis. pallot). 

Arkipäivä klo 8-16 hinta päiväkävijät 20 €, arkisin ilta-aikaan klo 16 jälkeen ja viikonloppuisin päiväkävijöille 25 €. Majoittuville joka päivä 20 €/h.

Käythän maksamassa vastaanottoon ennen kentälle menoa. Mailavuokra sisältyy vuoron hintaan. 

Padel-kenttämme on täysin saavutettava ja sopii hyvin pyörätuolia ja muita apuvälineitä käyttäville pelaajille. Suomen Paralympiakomitea testasi kentän Liikuntamaassa 11.-13.5.2022

Kiinnostaako sinua oppia pelaamaan tennistä tai kehittää pelitaitojasi? Ota suunta Pajulahteen, jossa tennisolosuhteet ovat vertaansa vailla! Tutustu tenniskursseihimme ja ilmoittaudu mukaan!

< Tähän tulee linkki tapahtumakalenterin tenniskurssi-listauks1een >

Sisätennis 1

Sisätennis 2

Sisätennis 3

Sisätennis 4

"*" näyttää pakolliset kentät

Nimi*
Seura/joukkue
Aihe
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Lisätiedot