Majoitus

Pajulahdessa majoitut aina mukavasti. Voit valita tarpeisiisi sopivan hotelli- tai opistotason majoituksen. Pajulahdessa mahdollisuus majoittua myös vuoristo-olosuhteita vastaavassa alppimajassa.

Majoitu mukavasti Pajulahdessa

Tervetuloa viihtymään Pajulahteen! Tutustu majoitusvaihtoehtoihin ja varaa esimerkiksi oma liikuntaloma tai omatoimiloma Pajulahteen!

Majoitusta on useassa eri rakennuksessa ja tarjolla on opistotason majoitusta peruvarusteluilla ja laadukkaampaa hotellitason majoitusta runsaammilla varusteluilla. Meiltä löydät myös toimivat ja viihtyisät esteettömät majoitusvaihtoehdot. Majoittuminen sisältää aamiaisen, yleiset rantasaunavuorot ja Nikula-hallin kuntosalin käytön.

Hotellimajoitus Pajulahdessa  

Hotellitaso tarjoaa laadukkaan majoituksen runsaasti varustelluissa huoneissa, joiden mukavuuksista ei ole tingitty. Hotellitason majoitusta on tarjolla useissa eri rakennuksissa ja huoneita on yhteensä 136 kpl.

Hotellitason huoneita on tarjolla kahden hengen huoneista lisävuoteet mukaan lukien jopa kuuden hengen huoneisiin. Saatavilla on myös saunallisia huoneita ja osa huoneista on lemmikkihuoneita.

 • Rantapaju, rakennus 5
 • Hopeapaju, rakennus 6
 • Kangaspaju, rakennukset 7A, 7B ja 7E
 • Kalliopaju, rakennus 8
 • Puistopaju, rakennukset 9A, 9B, 9C ja 9D

Aluekartasta näet tarkemmin kunkin rakennuksen sijainnin.

Pajulahden vastaanottovirkailija palvelee ja opastaa asiakkaita vastaanotossa.

Puistopaju

Rakennukset 9A-D

Hirsirakenteinen huoneistohotelli on valmistunut vuosina 2019 ja 2022.

Kaikissa huoneissa on hotellitasoinen varustelu: wc, suihku, tv, käsipyyhkeet, jääkaappi, mikro, kahvinkeitin, vedenkeitin sekä kahviastiasto. Lisävuoteet vuodesohvasta. Huoneissa on joko lasitettu parveke tai terassi kalusteineen. Pihassa useita lämmityspistokepaikkoja sekä Virta-latauspiste kahdelle sähköautolla. Puistopajut sijaitsevat Jäähallin ja Pajulahti-hallin läheisyydessä n. 500-600m päärakennuksesta. Aluekartta

 • huonekoko 26,5-27,5 m²
 • 2 hh + lisävuode sohvasta 1 aikuinen / 2 lasta (48 huonetta)
 • 1 kuntoiluhuone alppimajateknologialla
 • 15 huonetta alppimajateknologialla (C ja D)
 • 16 huoneista on esteettömiä

Alppimajahuoneissa voidaan huonekohtaisesti säätää hengitettävän ilman happipitoisuutta vastaamaan vuoristo-olosuhteita, joka mahdollistaa korkeanpaikan harjoittelun kotimaassa.

Hinta alkaen 73€/vrk.

Kalliopaju

Rakennus 8

Kalliopajun huoneissa on hotellitasoinen varustelu: wc, suihku, tv, käsipyyhkeet, jääkaappi, mikro, kahvinkeitin, vedenkeitin, kahviastiasto sekä huoneistokohtainen ilmanvaihto ja lämmönsäätö. Lisävuoteet tulevat vuodesohvasta. Huoneissa on lasitettu parveke kalusteineen.

Kalliopaju on täysin esteetön ja yhdistetty yhdyskäytävällä päärakennukseen. Aluekartta

 • huonekoko 26m²
 • 2 hh + lisävuode sohvasta 1 aikuinen / 2 lasta
 • huoneita 36 kpl

  Hinta alkaen 73€/vrk.

Rantapaju

Rakennus 5

Rantapajun hotellitason huoneiden varustelu on runsas: wc, suihku, tv, käsipyyhkeet, jääkaappi, mikro, kahvinkeitin, vedenkeitin, kahviastiasto ja vaatteiden kuivauskaappi. Osassa huoneista myös oma sauna. Rantapaju-hotelli sijaitsee lähellä päärakennusta. Aluekartta

Lisävuoteet tulevat joko vuodesohvasta tai -tuolista. Alakerran huoneissa on pieni patio ja yläkerran huoneissa parveke järvinäköalalla. Autolle oma lämmityspistokepaikka. 

 • huonekoko 35 m2, saunalliset 38 m2 
 • 2 hh + 2 lisävuodetta, 35m2, huoneita 10 kpl 
 • 2 hh saunalla + 2-3 lisävuodetta, 38 m2, huoneita 4kpl 

  Hinta alkaen 73€/vrk.

Hopeapaju

Rakennus 6

Hopeapajun hotellitason huoneiden varustelu on runsas: wc, suihku, tv, käsipyyhkeet, jääkaappi, mikro, kahvinkeitin, vedenkeitin, kahviastiasto ja vaatteiden kuivauskaappi. Osassa huoneista myös oma sauna. Hopeapaju-hotelli sijaitsee lähellä päärakennusta. Aluekartta

Lisävuoteet tulevat vuodesohvasta. Alakerran huoneissa on pieni patio ja yläkerran huoneissa parveke järvinäköalalla. Autolle oma lämmityspistokepaikka. 

 • huonekoko 30 m2, saunalliset 35-49 m2 
 • 2 hh + 2 lisävuodetta, huoneita 17 kpl 
 • 2 hh saunalla + 2 lisävuodetta, huoneita 3 kpl 
 • Osa huoneista on yhdistettävissä väliovella 

  Hinta alkaen 73€/vrk.

Kangaspaju

Rakennukset 7A, 7B ja 7E

Kangaspajun hotellitason huoneiden varustelu on runsas: wc, suihku, tv, käsipyyhkeet, jääkaappi, mikro, kahvinkeitin, vedenkeitin, kahviastiasto ja vaatteiden kuivauskaappi. Osassa huoneista myös oma sauna. Kangaspajut sijaitsevat Jäähallin ja Pajulahti-hallin läheisyydessä n. 500-600m päärakennuksesta. Aluekartta

Lisävuoteet tulevat vuodesohvasta. Alakerran huoneissa on pieni patio ja yläkerran huoneissa parveke järvinäköalalla. Autolle oma lämmityspistokepaikka. 

 • huonekoko 35,5-38 m2 
 • 2 hh + 2 lisävuodetta + 2 vuoteen alkovi (kerrossängyt), huoneita 15 kpl 
 • 2 hh + 2 lisävuodetta + 2 vuoteen alkovi (kerrossängyt) + oma sauna, huoneita 3 kpl 
 • Osa huoneista yhdistettävissä väliovella  

Kangaspajun huoneista siirryt suoraan ovelta lenkkipoluille tai hiihtoladuille.

Hinta alkaen 73€/vrk.

Opistomajoitus  

Opistotason majoitusta on neljässä eri rakennuksessa ja huoneita on yhteensä 71 kpl. Opistotason huoneet sijaitsevat päärakennuksessa (rakennus 1) ja rakennuksissa 2-4. Kaikki opistotason majoitukset sijaitsevat lähellä päärakennusta. Aluekartta

Opistotason huoneissa on perusvarustuksena jääkaappi, wc, suihku, tv, liinavaatteet ja kylpypyyhe. Huoneisiin saa laivasängyistä tai vuodesohvista tulevia lisävuoteita 1-3 kpl. Huonekoko vaihtelee 2 hengen huoneista 12 hengen solu- ja ryhmähuoneisiin. Soluhuone tarkoittaa kahta erillistä huonetta yhteisellä sisäänkäynnillä ja wc/kylpyhuoneella.

Hinta alkaen 52€/vrk.

Majoituksen hinnasto

Hinnat
viikolla (su-pe) €/hlö/vrk
opistotasohotellitasoHotelli saunalla
Perushinta527384
6-16-vuotiaat364247
Perhepaketti*147189210
pe-la tai la-su €/hlö/vrkopistotasoHotellitasohotelli
saunalla
Perushinta688999
6-16-vuotiaat425257
Perhepaketti*189231252
”walk in”/tarjoustaso €/hlö/vrkopistotasohotellitasohotelli saunalla
Perushinta476878
6-16-vuotiaat313642
Perhepaketti*126168189

*Perhepaketti = (2 aik. + 1-2 max. 16-v. lasta)

Perushinta sisältää majoituksen, aamiaisen sekä rajatun tilojen käytön (kuntosali ja rantasaunojen yleisövuorot ke, pe ja la (kesällä joka ilta)). 1 hh lisämaksu 30 € / vrk. Lemmikkilisä 15 € /vrk. Lämmitystolpat 3 €/vrk ja 12 €/viikko (sisältyy hotellitasoon).

Valmennusleireille, leirikouluille sekä tapahtumille on omat majoitushinnat. Kysy tarjous.

Yleiset majoituskäytänteet

 • Majoittumaan pääset tulopäivänä klo 15.00 alkaen.
 • Huoneiden luovutus lähtöpäivänä klo 12.00 mennessä.
 • Lähtöpäivänä aloitamme huoneissa petauksen klo 9.00 alkaen.
 • Kaikissa huoneissa on tv, liinavaatteet, wc ja suihku, yksi kylpypyyhe/hlö ja jalkapyyhe. Hotellitason huoneissa on lisäksi kaksi käsipyyhettä.
 • Pajulahdessa käytössäsi on koko alueen kattava maksuton WLAN.

Majoitussijoittelut

Majoitussijoittelut tehdään noin viikkoa ennen majoitusajankohtaa, jolloin majoitusrakennus ja huonenumerot tarkentuvat. Majoitustoiveet huomioidaan mahdollisimman hyvin sijoitteluita tehdessä.

Lisätiedot huonesijoittelusta varauskoordinaattoreiltamme:
[email protected] tai p. 044 7755 230 ja 044 7755 211

Antidopingsäännöstö ja majoitustietojen luovuttaminen

Liikuntakeskus Pajulahti on sitoutunut voimassa olevaan antidopingsäännöstöön. Luovutamme pyynnöstä dopingtestaajille antidopingsäännöstön piiriin kuuluvien urheilijoiden huonetiedot. Majoittuessasi Pajulahden huoneistoihin hyväksyt edellä mainitun ehdon.

Täyden palvelun Happi Holiday koko perheelle Pajulahdessa 

Liikunta ja rentoutuminen yhdistyvät Pajulahden lomilla. Me hoidamme ohjelman ja kokkaamisen. Te lepäätte, liikutte ja nautitte lomasta. Perheiden liikuntalomalla pääset nauttimaan kauniista järvimaisemasta, monipuolisesta lomaohjelmasta ja kesäisin Seikkailupuistosta, joka on yksi Suomen suurimpia kiipeilypuistoja. 

Psst! Pajulahdessa alle 6-vuotiaat lomailevat veloituksetta!

Äiti lastensa kanssa mustikassa pajulahden luonnossa. Äiti katsoo poikaansa ja hymyilee.