Päärakennuksen aula ja ravintola Fanni uudistuvat!

27.11.2023 | Uutiset

Pääaulan havainnemalli

Aula remontissa ajalla 11.12.2023-12.1.2024

Toivomme asiakkailta ymmärrystä muutoksen keskellä. Remontin on tarkoitus alkaa 11.12. ja sen valmistuminen on arvioitu 12.1.2024. Teemme parhaamme opasteiden, ohjeistamisen ja remontin työvaiheiden ajoittamisen avulla, että remontista koituisi mahdollisimman vähän haittaa ja oleskelunne meillä olisi onnistunut. Tullessasi Pajulahteen huomioithan seuraavat asiat 11.12. alkaen:

– Vastaanoton palvelut siirtyvät päärakennuksessa sijaitsevaan kokoustilaan nimeltä Kokouspaju. Tila sijaitsee päärakennuksessa nykyisen vastaanoton läheisyydessä. Opasteidemme avulla löydät varmasti perille. Kulku väliaikaiseen vastaanottoon on esteetön. Laukkuvarastot ovat väliaikaisesti vain Starttiaulassa.

– Ravintolaan kulku voi vaihdella remontin etenemisen myötä. Huolehdimme että kulku ravintolaan on turvallinen ja esteetön ja hyvin opastettu.

– Pidämme huolen siitä, että lepääminen ja uni on mahdollista myös remontin aikana. Etenkin remontin alkuvaiheessa voi varmasti kuulua remontin ääniä, mutta kunnioitamme ilta- ja yöaikoja. Saatamme myös olla majoittamatta asiakkaitamme päärakennukseen tietyissä remontin vaiheissa.

Opastemalli

Tunnelmallinen illanviettopaikka Fanni

Ravintola Fanni kokee muodonmuutoksen ja sen tavoitteena on tarjota tulevaisuudessa ryhmille tunnelmallinen illanviettopaikka uudistuvien ruokaelämyksien kera. Paikka tarjoaa myös mahdollisuuden monipuoliseen kokoustarjoiluun. Asiakaspaikkoja tulee olemaan 70. Tila on varattavissa myös yksityiskäyttöön vaikkapa perhejuhlia varten.

Ravintola Fannin havainnekuva

Päärakennuksen aulan uudistuksen myötä vastaanoton ja kahvilan tiski yhdistyvät, tilasta tulee avarampi ja lattian korkeuserojen tasoittamisen myötä myös entistä esteettömämpi. Esteettömyys huomioidaan myös vastaanottotiskillä. Alueella on myös induktiosilmukka, joka helpottaa kuulovammaisten asioimista vastaanotossa. Aulaan tulossa myös langattomat latauspisteet puhelimille, jolloin saa vaikkapa sisäänkirjautumisen hetkellä vaivattomasti lisää virtaa laitteisiin.

Shopmyynti yhdistyy ravintolan kanssa, jolloin ostaminen on vaivattomampaa. Haluamme myös uusia valikoimaamme niin, että kaikki tarpeellinen on saatavilla ja sen matkamuistonkin voi ostaa helposti tuliaisiksi. Aulamuutoksen tavoitteena on olla myös entistä saavutettavampi laajentuvien aukioloaikojen myötä.

Jos herää kysymyksiä remonttiin liittyen, laitahan viestiä: [email protected]

Mikäli perhejuhlat tai vastaavat ovat mielessä ja haluat tiedustella Fannista, olethan yhteydessä: [email protected]

Tervetuloa uudistuvaan Pajulahteen!