Siirry verkkokauppaan »

Työhyvinvointi

Hyvinvoiva henkilöstö on työpaikan tärkein voimavara. Työhyvinvointi vaikuttaa usein suoraan organisaation kilpailukykyyn, tuloksiin sekä asiakastyytyväisyyteen. Panosta työyksikkösi työhyvinvointiin ja työssäjaksamiseen sekä tutustu työhyvinvointituotteisiimme.

Tai haluatko tietää, missä ”kunnossa” yrityksesi on? Koulutetut testaajamme tarjoavat erinomaisen tilaisuuden fyysisen kunnon testaamiseen luotettavasti ja asiantuntevasti. Tarjoamme monipuolisia kuntokartoituksia liittyen kehon rakenteeseen, hengitys- ja verenkiertoelimistön toimintaan sekä lihaskuntoon.

Toteutamme tapahtumat mittaustilauspaketteina. Onnistunut tapahtuma voi koostua mm. tutustumisesta jumppauutuuksiin, virkistävästä luontoliikunnasta kauniiden maisemien keskellä, saunomisesta, makuhermoja kutkuttelevasta ruuasta ja kunnon unista.

Työhyvinvointipaketit

Hyvinvoiva henkilöstö on yrityksen arvokkain voimavara. Tuokaa ryhmänne nauttimaan monipuolisesta tyhyilystä.

Terveyskuntotestit

Kartoita yrityksesi kunto! Terveyskuntotestauksen palveluihin kuuluu monipuolisia testejä kartoittamaan sinun, yrityksesi tai kaveriporukkasi hyvinvointia. 

Saunatilat

Hyppää saunan löylyistä suoraan puhdasvetisen Iso-Kukkasen laineisiin. Neljä rantasaunaamme sijaitsevat aivan veden välittömässä läheisyydessä. Tarjolla myös saunaillat ja hyvinvointipaketit.

Ravintolapalvelut

Tervetuloa Pajulahden ravintolaan, jonka toiminnoista vastaa valtakunnallisesti tunnettu Kanresta. Näköalaravintolastamme on upeat näkymät Iso-Kukkaselle. Monipuolinen noutopöytä kutsuu vieraita lounas- ja päivällispöytään.

Tutustu monipuolisiin kokouspalveluihimme


Varaa majoitus tästä