16.05.2024

00:00 - 00:00

Nyt Paussi!

Nyt Paussi! -tapahtuma on täällä taas!  

Tule mukaan kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin päivään torstaina 16.5.2024 Pajulahden auditorioon. Mukana puhujina mm. tv-tuottaja, yrittäjä ja tietokirjailija Saku Tuominen sekä näyttelijä, käsikirjoittaja ja ylemmän erityistason psykoterapeutti Kari Ketonen.   

Päivän tavoitteena on antaa työkaluja parempaan arjen hallintaan töissä, jotta energiaa jäisi työajan ulkopuolisiin asioihin vielä enemmän. Saku Tuominen esittelee käytännönläheisessä puheessaan mm. itse kehittämänsä Juu ei -priorisointimallin. Ketonen avaa tunteiden käsittelyn merkityksen omakohtaisten kokemusten ja oppimisen kautta.  

Päivä on suunnattu kaikille hyvinvoinnista kiinnostuneille. Tule työtiimisi tai ystäväsi kanssa tai ihan itseksesi. Ota mukaan avoin mieli ja rento vaatetus. Hyödynnä päivän jälkeen Pajulahden liikunnan mahdollisuuksia ja jää liikkumaan tai vaikka porukalla saunomaan ja uimaan. Kysy lisää palveluista myynnistä, [email protected] 

HINNAT

  • Nyt Paussi! 2024 sis. luennot ja tarjoilut 174 €/hlö 
  • Nyt Paussi! 2024 sis. luennot 129 €/hlö 

Päivän ohjelma:  

9:00 Aamiainen, ravintola Fanni* 
9:30 – 9:45 Avaus Auditorio, opettaja, terapeutti ja hyvinvointialan moniosaaja, Riitu Samporanta, Pajulahti  
9:45 – 10:45   TV tuottaja, yrittäjä ja tietokirjailija, Saku Tuominen. JuuEi, maailman yksinkertaisin priorisointimalli
11:00 -12:00  Valmentaja ja kouluttaja Mari Rosenlund, Toisintekijät Oy. Oman epävarmuuden sietäminen  
12:00 – 13:00 Lounas * 
13.30-14.30 Näyttelijä, käsikirjoittaja ja psykoterapeutti, Kari Ketonen. Tunne itsesi, päihitä stressi
14.30  Virkistävä yhteinen päivän lopetus ja yhteenveto 
15.00 Kahvit* 
(*ruokailut lisätilauksesta) 

Luennoitsijat ja aiheet

Kari Ketonen:  – Tunne itsesi, päihitä stressi!
”Me kaikki kohtaamme stressiä. Ratkaisevaa on, miten hermostomme siihen reagoi. Tähän on onneksi mahdollista vaikuttaa harjoittelemalla, kun ymmärtää hermoston, kehon ja mielen yhteyksien keskeiset periaatteet. Itsetuntemus on tässäkin kaiken viisauden pohjana.”

Saku Tuominen: Meillä kaikilla on koko ajan valtava kiire. To do -listat kasvavat, inboxit ovat ääriään myöten täynnä, kaikki ovat myöhässä, deadlinet paukkuvat. Entä jos ratkaisu on yksinkertainen – ainakin teoriassa. Meidän pitää kehittyä hieman paremmiksi siinä, mille kannattaa sanoa ”kyllä” ja mille ”ei”. Konkreettisessa ja käytännönläheisessä puheessaan Saku Tuominen esittelee itse kehittämänsä JuuEi -priorisointimallin, jota hän on käyttänyt omassa elämässään menestyksellä useiden vuosien ajan. Puhe sopii koko organisaatiolle johtoryhmistä lähtien ja sivuaa hauskojen esimerkkien kautta myös elämää työn ulkopuolella.

Toisintekijät: Epävarmuuden sietäminen. Luennossa keskitytään yksittäisen henkilön omaan epävarmuuden tunteeseen, sekä kurkistetaan myös tiimi-/työyhteisönäkökulmasta, mitä epävarmuus tuo tullessaan työryhmään. Epävarmuus syntyy kaikille yksilöllisistä syistä ja on aina suhteessa kontekstiin, viime aikoina epävarmuutta ovat toki lisänneet suurelta osin maailman tapahtumat ja niiden heijastukset meidän arkeemme. Luennon ytimessä on epävarmuutta lieventävät tekijät niin yksilö- kuin yhteisökontekstissa, ja siihen mihin me voimme omalla toiminnallamme vaikuttaa, jotta epävarmuuden sietäminen vahvistuu.