Fatbike-vuokraus

Fatbike kaikkina vuoden aikoina!

Netistä ostettuna edullisemmin!

24,00 50,00 

Fatbike-ajelulle maastoon! 

Fatbiket mahdollistavat pyöräilyn vuoden ympäri. Lumettomaan aikaan Pajulahden ympäristöstä lähtee kymmeniä kilometrejä metsäpolkuja pyöräilyyn. Pyöriä on yhteensä 21 kpl, joista junioripyöriä on 5 kpl. Pyöräilykypärät kuuluvat pyörän vuokraan.

Vuokraa pyörä kolmeksi tunniksi 24€ tai vaikkapa koko päiväksi 50€.

HUOM! Ostotapahtuma ei varaa automaattisesti fatbikeä. Fatbiken voit varata ennakkoon Pajulahden vastaanotosta puh. 044 7755 313 tai [email protected]. Pyörien vuokrauksen yhteydessä varaudu 200 € katevaraukseen/pyörä. Olemme joutuneet ottamaan kyseisen katevarauksen käyttöön väärinkäytösten vuoksi.

Mikä on fatbike?

Fatbike on maastopyörä, jossa on erittäin leveät renkaat ja rakenne, joka on suunniteltu ajettavaksi vaikeissa maasto-olosuhteissa. Nämä pyörät ovat erittäin suosittuja lumella ja hiekalla, mutta ne voivat olla hyödyllisiä myös märillä ja kivisillä poluilla. Fatbiket ovat yleensä varustettuja maastoajoon tarkoitetuilla jousituksilla ja vaihteilla, mikä auttaa ne navigoida epätasaisilla alustoilla.

Fatbiket ovat usein raskaita verrattuna tavallisiin maastopyöriin, mutta niiden leveät renkaat tarjoavat lisää pidon ja stabiilisuuden. Ne ovat myös hyvin mukavia ajaa, koska ne absorboivat tehokkaasti iskuja ja tärinää. Fatbiket ovat erinomaisia valintoja niille, jotka haluavat harrastaa maastopyöräilyä vaikeissa olosuhteissa, kuten lumessa tai hiekassa, tai niille, jotka haluavat nauttia mukavammasta ajokokemuksesta maastossa.

Fatbike netistä ostettuna edullisemmin!