Kokoukset

Miksi tyytyä pelkästään kokoustamaan, kun voitte ottaa ohjelmaan mukaan ryhmäyttävää ja virkistävää liikuntaa? Näin saatte kokouspäivästänne monipuolisemman, mielenkiintoisemman sekä mieleenpainuvan.

Voitte valita kokouspaikaksi perinteisen kokoushuoneen sijaan myös esim. kirkkoveneen, laavun tai rantasaunan. Punnitkaa päivän päätökset rantasaunojen löylyissä sekä viettäkää ilta täysin uusitussa ravintolassamme, takkahuoneella tai tunnelmallisella Pajunpesä -parilaavulla herkutellen.

Yksi arvoistamme on Asiakas edellä, ja viihtyvyytenne meillä on ensiarvoisen tärkeää. Pyrimme täyttämään kaikki yksilöllisemmätkin toiveet, aina tarjoiluista ohjelmaan

Kokouspaketit

Tehkää kokouspäivästänne monipuolinen ja liittäkää kokoukseen mukaan monipuolista liikuntaa. Olemme paketoineet suosituimmat aktiviteettimme valmiiksi paketeiksi.

Hotellimajoitus

Miksi ette pidentäisi kokoustanne hieman, ja jäisitte meille yöksi. Pajulahdesta löydät monipuolista hotellimajoitusta luonnon äärellä. Huoneissa runsas hotellitason huonevarustelu. Osa huoneista täysin on esteettömiä.

Saunatilat

Hyppää saunan löylyistä suoraan puhdasvetisen Iso-Kukkasen laineisiin. Neljä rantasaunaamme sijaitsevat aivan veden välittömässä läheisyydessä. Tarjolla myös saunaillat ja hyvinvointipaketit.

Ravintolapalvelut

Tervetuloa Pajulahden ravintolaan, jonka toiminnoista vastaa valtakunnallisesti tunnettu Kanresta. Näköalaravintolastamme on upeat näkymät Iso-Kukkaselle. Monipuolinen noutopöytä kutsuu vieraita lounas- ja päivällispöytään.

Tutustu monipuolisiin kokoustiloihin ja työhyvinvointipäiviin