Siirry verkkokauppaan »

Kokoukset

Elämykselliset kokoukset ja tyhy-päivät Pajulahdessa

Pajulahti tarjoaa elämyksellisen ja toiminnallisen kokous- ja työhyvinvointiympäristön mutkattomalla urheiluopistohengellä ja esteettömillä tiloilla. Alueen kaikki palvelut sijaitsevat luonnon keskellä, järven rannalla, kävelymatkan etäisyydellä toisistaan: kokoustilat, majoitus, ravintola, rantasaunat, monipuoliset liikuntatilat sekä yksi Suomen suurimmista kiipeilypuistoista.

Voitte valita kokouspaikaksi perinteisen kokoushuoneen sijaan vaikka ryhmäkanootin tai laavun. Punnitkaa päivän päätökset rantasaunojen löylyissä sekä viettäkää ilta ravintolassamme, takkahuoneella tai tunnelmallisella Pajunpesä-parilaavulla herkutellen.

Olympiakomitean ja Paralympiakomitean virallisena harjoituskeskuksena tuotamme työyhteisöille korkeatasoista urheiluvalmennusta sekä kunto- ja terveysliikuntaan liittyviä positiivisia kokemuksia työhyvinvointi- ja yrityspäiviin.

Yksi arvoistamme on Asiakas edellä, ja viihtyvyytenne meillä on ensiarvoisen tärkeää. Pyrimme täyttämään kaikki yksilöllisemmätkin toiveet aina tarjoiluista ohjelmaan.

Kuulostaa kokoukselta, tuntuu elämykseltä!

 

Kokouspaketit

Tehkää kokouspäivästänne monipuolinen ja liittäkää kokoukseen mukaan monipuolista liikuntaa. Olemme paketoineet suosituimmat aktiviteettimme valmiiksi paketeiksi.

Kokoustilat

Kokoustilojen perusvarustukseen kuuluvat dataprojektori, fläppi ja/tai valkotaulu. Pajulahden majoitus-, kokous-, ja harjoitustiloissa on asiakkaiden käytössä ilmainen langaton internetyhteys.

Hotellimajoitus

Miksi ette pidentäisi vierailuanne, ja jäisitte meille yöksi. Pajulahdesta löydät monipuolista hotellimajoitusta luonnon äärellä. Huoneissa runsas hotellitason huonevarustelu. Osa huoneista on täysin esteettömiä.

Ravintolapalvelut

Tervetuloa Pajulahden ravintolaan, jonka toiminnoista vastaa valtakunnallisesti tunnettu Kanresta. Näköalaravintolastamme on upeat näkymät Iso-Kukkaselle. Monipuolinen noutopöytä kutsuu vieraita lounas- ja päivällispöytään.

Varaa majoitus tästä