Siirry verkkokauppaan »

Kokoukset

Pajulahti tarjoaa elämyksellisen ja toiminnallisen kokous- ja työhyvinvointiympäristön mutkattomalla urheiluopistohengellä ja esteettömillä tiloilla. Alueen kaikki palvelut sijaitsevat luonnon keskellä, järven rannalla, kävelymatkan etäisyydellä toisistaan: kokoustilat, majoitus, ravintola, rantasaunat, monipuoliset liikuntatilat sekä yksi Suomen suurimmista kiipeilypuistoista.

Voitte valita kokouspaikaksi perinteisen kokoushuoneen sijaan vaikka ryhmäkanootin tai tunnelmallisen laavun. Punnitkaa päivän päätökset rantasaunojen löylyissä sekä viettäkää ilta ravintolassamme, takkahuoneella tai tunnelmallisella Pajunpesä-parilaavulla herkutellen.

Olympiakomitean ja Paralympiakomitean virallisena harjoituskeskuksena tuotamme työyhteisöille korkeatasoista urheiluvalmennusta sekä kunto- ja terveysliikuntaan liittyviä positiivisia kokemuksia työhyvinvointi- ja yrityspäiviin.

Yksi arvoistamme on Asiakas edellä, ja viihtyvyytenne meillä on ensiarvoisen tärkeää. Pyrimme täyttämään kaikki yksilöllisemmätkin toiveet aina tarjoiluista ohjelmaan

Kokouspaketit

Tehkää kokouspäivästänne monipuolinen ja liittäkää kokoukseen mukaan monipuolista liikuntaa. Olemme paketoineet suosituimmat aktiviteettimme valmiiksi paketeiksi.

Hotellimajoitus

Miksi ette pidentäisi vierailuanne, ja jäisitte meille yöksi. Pajulahdesta löydät monipuolista hotellimajoitusta luonnon äärellä. Huoneissa runsas hotellitason huonevarustelu. Osa huoneista on täysin esteettömiä.

Saunatilat

Hyppää saunan löylyistä suoraan puhdasvetisen Iso-Kukkasen laineisiin. Neljä rantasaunaamme sijaitsevat aivan veden välittömässä läheisyydessä. Tarjolla myös saunaillat ja hyvinvointipaketit.

Ravintolapalvelut

Tervetuloa Pajulahden ravintolaan, jonka toiminnoista vastaa valtakunnallisesti tunnettu Kanresta. Näköalaravintolastamme on upeat näkymät Iso-Kukkaselle. Monipuolinen noutopöytä kutsuu vieraita lounas- ja päivällispöytään.

Tutustu monipuolisiin kokoustiloihin ja työhyvinvointipäiviin


Varaa majoitus tästä