Siirry verkkokauppaan »

Elämyksellinen liikuntatila StarJump

StarJump tuo iloa ja onnistumisen tunnetta liikuntaan vaikuttavien videoseinien, muuttuvan valaistuksen, laadukkaan äänentoiston ja ensiluokkaisen liikuntavalikoiman avulla. Erikokoiset tilat sopivat hyvin yksilö- ja ryhmäliikuntaan. Ensimmäinen StarJump liikuntatila on luotu Liikuntakeskus Pajulahteen, jossa pääset kokemaan uudenlaisen liikuntaelämyksen.

Elämyksellinen liikuntatila StarJump koostuu valtavista videoseinistä, klubityylisistä valo- ja savuefekteistä sekä korkeatasoisesta äänentoistosta, joiden avulla tilaan voidaan luoda erilaisia ympäristöjä. Lisäksi jokaisen paikan eteen voidaan heijastaa liikunnanohjaaja tai antaa muita lisäohjeitä.

Liikuntatunnit ovat liikunta-alan ammattilaisten suunnittelemia. Yhdessä kohdeyleisön, graafikoiden, valaistus- ja musiikkiammattilaisten kanssa tunneista hiotaan elämyksellisiä liikuntapaketteja. Ryhmäliikuntatunteja vetävät paikan päällä liikunnanohjaajat tai innovatiiviset video-ohjaajat, parhaimmillaan molemmat yhdessä! StarJumpin luoma tekniikka avaa täysin uusia mahdollisuuksia liikunnan elämyksellisyyteen ja opastukseen.

KATSO TULEVAT TUNNIT VERKKOKAUPASTA


StarJumpin liikuntatunnit on jaettu viiteen kategoriaan.

Kuntoliikuntatunneilla pidetään hauskaa ja nostetaan hiki pintaan aerobisen kuntoilun avulla! Menevä musiikki, makeat animaatiot ja valot luovat näistä tunneista energisen elämyksen.

Lihaskuntotunneilla keskitytään lihaksiston tasapainoiseen ja monipuoliseen kehittämiseen ja hoitoon. StarJumpin järjestelmä näyttää ohjeita ja tietoja harjoituksen etenemisestä.

Kehonhuollossa tärkeimpänä on kaiken toiminnan perustan, oman kehon hyvinvoinnin varmistaminen. Lisäksi hellimme mieltäsi melodisilla sävelmillä ja upeilla luontomaisemilla.

Mielenhuollossa rentoudutaan ja lataudutaan kiireisen päivän päätteeksi upeiden maisemien, grafiikoiden, innoittavien tarinoiden ja elämänviisauksien sekä musiikin avulla. Tunti sisältää kevyitä liikesarjoja.​

Tanssi pääsee vihdoinkin arvoisiinsa raameihin! Näillä tunneilla nautitaan elämästä etelän rannoilla, vanhojen kaupunkien toreilla ja kiiltävissä peilisaleissa.


Varaa majoitus tästä