17.06.2024 - 20.06.2024

Kokopäivä

Kamppailulajileirit

Tyttöjen kamppailuleiri

Tervetuloa Tyttöjen kamppailuleirille 17.-20.6.2024!

Leiri on suunnattu kaikille lajia harrastaville 8-16-vuotiaille tyttöpainijoille ja -judokoille.

Päävalmentajina leirillä toimivat Jaana Jokinen – ent. olympiatason judoka ja Judoliiton valmennuspäällikkö sekä Tapio Lattu – huippupainija Arvi Savolaisen henkilökohtainen valmentaja. Mukana menossa nykyisiä huippukamppailijoita sekä molempien, judon että painin Suomen mestaruuden aikanaan voittanut Johanna Ylinen.

Leirin painopistealueita ovat perustaitojen kehittäminen sekä uusien liikkeiden opettelu. Oman lajin lisäksi leiriohjelmassa on yhteisharjoituksia, sekä muita liikunnallisia aktiviteettejä, kuten uintia ja vierailu Pajulahden Seikkailupuistossa.

Leiri alkaa maanantaina 17.6 klo 16.00 ilmoittautumisella ja päättyy torstaina 20.6. klo 15.00 mennessä.

Pyydämme ilmoittautumisen yhteydessä ilmoittamaan seuraavat lisätiedot: Uimataito, kuvauslupa julkaisuissa kyllä/ei, mahdollinen huonekaveritoive, leiripaidan koko ja seura.

HINTA: 270 €
Sisältää täysihoidon opistomajoituksella tulopäivän päivällisestä lähtöpäivän lounaaseen, leirin ohjelman, valmennuksen, leiripaidan sekä ympärivuorokautisen valvonnan.

Ilmoittautuminen päättyy 2.6.20204


Peruutukset Ilmoittautuminen on sitova. Sairaustapauksissa tai muista painavista syistä tapahtuvissa peruutuksissa palautamme leirimaksun vähennettynä 50 € varausmaksulla.

Leirikeskeytykset Mahdollisissa leirin aikana tapahtuvissa keskeytyksissä Pajulahti ei ole velvollinen korvaamaan käyttämätöntä leirin osaa.