Kuntoilijan testipaketti

105,00 

Osta kuntoilijan testipaketti Pajulahden verkkokaupasta

Kuntoilijan testipaketti on suunnattu noin 30-50-vuotiaille jo hieman liikuntaa harrastavalle tai liikunnan aloittavalle henkilölle, joka haluaa testata omaa suorituskykyä.

Kuntoilijan testipaketti sisältää Inbody-mittauksen, polkupyöräergometritestin sekä liikkuvuuden ja lihaskunnon testauksen.

Inbody-mittaus on helppo ja nopea tutkimus, jonka avulla saat kattavan kuvan siitä, mistä kehosi koostuu. Tulos kertoo mm. rasvan ja lihasten osuuden kehonpainosta, nestetasapainon, vatsaontelossa sisäelinten ympärillä olevan rasvan määrän ja perusaineenvaihdunnan. Mittaustulosta voidaan hyödyntää esimerkiksi yksilöllisen kunto-ohjelman laatimiseen ja elintapamuutosten vaikutusten seurantaan. Inbody-mittauksia voidaan tehdä myös isoille asiakasryhmille laadukkaasti ja nopeasti.

Polkupyöräergometritestillä arvioidaan testattavan hengitys- ja verenkiertoelimistön kuntoa eli kestävyyskuntoa. Epäsuora testi on submaksimaalinen eli siinä ei ole tarkoitus polkea uupumukseen asti. Testattavaa on tarkoitus rasittaa noin 80 %:n tasolle maksimaalisesta aerobisesta tehosta (VO2max). Testi alkaa kevyellä vastuksella polkien ja pyöräilyvastus lisääntyy kahden minuutin välein. Testissä ei ole varsinaista poljenta-aikaa, vaan testi lopetetaan kun riittävä rasitustaso eli 80 % taso maksimisykkeestä on saavutettu tai testattava haluaa itse lopettaa testin. Kaiken kaikkiaan varsinainen testi kestää n. 10–20 minuuttia. Testistä saa monisivuisen testipalautteen liikuntaohjeineen.

Liikkuvuus- ja lihaskuntotesteillä arvioidaan suurten lihasryhmien kuntoa. Paketti sisältää lihaskuntotestin (istumaannousu, muunneltu punnerrus ja syväkyykky) ja liikkuvuustestin (hartiaseudun liikkuvuus ja selän sivutaivutus).

Osta testipaketti nettikaupasta, jonka jälkeen Pajulahden liikunnanohjaaja ottaa sinuun yhteyttä ja varaa ajan testaukselle.