Seikkailupuisto + Bungee-trampoliini yhdistelmälippu

Yhdistelmälippu

32,00 

Seikkailua ja hurjaa menoa!

Pajulahden Seikkailupuisto on maastoon ja puustoon rakennettu ratakokonaisuus, joka sisältää mukaansa tempaavia liukuja, haastavampia kiipeilyosuuksia ja kanttia vaativia esteitä niin korkealla kuin hieman alempanakin. Voit itse valita radan, mistä aloitat ja edetä pikku hiljaa kohti vaikeampia ratoja. Pajulahden Seikkailupuisto on aktiivinen kiipeilypuisto, jossa seikkailija etenee käyttäen omaa kehoaan ja ongelmanratkaisukykyään.

Pajulahden Seikkailupuisto tarjoaa huikeita elämyksiä 14 radallaan ja 177 tehtävällään. Tekemistä ja kokemista on kaikenikäisille 2,4 kilometrin matkalla. Lastenratoja on yhteensä 4 kpl, joissa seikkailijan vähimmäispituus on 100 cm. Tutustu tarkemmin ja katso aukioloajat  Seikkailupuiston nettisivuiltaSeikkailuaika 3h! 

Kesän huikein aktiviteetti Bungee-trampoliini. Mikä hienointa on, että vastaavaa mallia Suomesta ei löydy! Bungee-trampoliini on suunnattu niin lapsille kuin aikuisille. Samaan aikaan pomppimaan pääsee neljä henkilöä, joten voit pomppia vaikka koko perheen kanssa samalla kertaa. Trampoliinilla hyppimisaika on 10 min.

Sähköpostiin toimitettu kuitti toimii Seikkailupuiston pääsylippuna. Tämä tuote toimii kertalippuna seikkailupuistossa.

Seikkailupuistolipun ostajalle lounas edullisempaan hintaan ravintolassamme.