Personal Trainer -palvelut

Pajulahden Personal Trainer -palvelut

45,00 89,00 

Osta Personal Trainer -palvelut Pajulahden verkkokaupasta

Pajulahti tarjoaa personal trainer -palveluita niin vasta-alkajille kuin kokeneemmille treenajille. Palveluita löytyy eri tasoisia ja eri hintaisia, riippuen siitä mitä tarvitset. Katso alta eri palvelut ja osta palvelu ennakkoon. Pajulahden liikunnanohjaaja ottaa sinuun yhteyttä oston jälkeen, jolloin voitte sopia yhteisen Personal Trainer -ajan.

PERSONAL TRAINER -OHJAUS & KUNTOSALIOHJELMA (yksilöohjaus)

(sis. 15 min esitiedot & 45 min ohjaus & 30 min ohjelman luonti)

Hinta:
Kuntosalin jäsenille: 75 €/krt
Ei-jäsenille: 89 €/krt

Personal trainer -ohjaus on henkilökohtainen kuntosaliohjaus, jossa tehdään asiakkaan lähtö- ja tarvekartoitus sekä laite- tai liikekohtainen ohjaus kuntosalilla. Ohjauksen aikana käydään asiakkaan tarpeiden mukaiset liikkeet ja laitteet läpi opastetusti, jotta asiakkaalla on valmiudet lähteä toteuttamaan ohjelmaansa omatoimisesti. Ohjaaja muodostaa liikkeiden pohjalta asiakkaan henkilökohtaisen kuntosaliohjelman, jossa listataan liikkeet, sarjamäärät, toistomäärät ja lähtöpainot. Ohjelmaa voi käyttää ilman muutoksia (pieniä sarjapainojen lisäystä huomioimatta) 8 – 12 viikon ajan.

KUNTOSALIOHJELMA TAI OHJELMAN PÄIVITTÄMINEN

(sis. 45 min ohjaus & 30 min ohjelman luonti)

Hinta: 45 €/ohjelma

Ohjelman päivittäminen sisältää laite-tai liikekohtaisen ohjauksen kuntosalilla ohjaajan kanssa ja liikkeiden pohjalta rakennetun asiakkaan henkilökohtaisen kuntosaliohjelman. Ohjelman luomisessa huomioidaan aiemmin käytössä olleet liikkeet ja sarjat. Yksittäistä ohjelmaa suositellaan käytettäväksi 8 – 12 viikon ajan, jonka jälkeen liikkeitä ja sarjoja on hyvä päivittää optimaalisen kehittymisen kannalta.

Mikä on Personal trainer -palvelu?

Personal trainer -palvelu on henkilökohtaista ohjausta ja neuvontaa tarjoava palvelu, jonka tarkoituksena on auttaa asiakkaita saavuttamaan heidän henkilökohtaiset terveys- ja kunto-tavoitteensa. Personal trainerit ovat ammattilaisia, jotka ovat saaneet erikoiskoulutuksen ja jotka ovat perehtyneet erilaisiin harjoittelumenetelmiin ja -ohjelmiin. He auttavat asiakkaita suunnittelemaan harjoittelun ja ravitsemuksen, ja neuvovat heitä tekemään terveellisiä valintoja elämäntavoissaan.

Personal trainerit tarjoavat yksilöllistä ohjausta ja neuvontaa, joka perustuu asiakkaan yksilöllisiin tarpeisiin ja tavoitteisiin. He voivat auttaa asiakkaita parantamaan kuntoaan, lisäämään lihasmassaa, pudottamaan painoa tai saavuttamaan muuta terveys- tai kunto-tavoitetta. Personal trainerit käyttävät erilaisia harjoittelumenetelmiä, kuten kuntosaliharjoittelua, juoksua, pyöräilyä tai uinnin, ja he suunnittelevat harjoitteluohjelman asiakkaan yksilöllisiin tarpeisiin sopivaksi.

Personal trainer -palvelu on tarkoitettu niille, jotka haluavat saavuttaa terveys- ja kunto-tavoitteensa ammattilaisen apua ja neuvontaa hyödyntäen. Se on hyvä valinta niille, jotka haluavat parantaa kuntoaan tai saavuttaa tiettyjä terveys- tai kunto-tavoitteita, mutta eivät välttämättä tiedä, miten se tehdään turvallisesti ja tehokkaasti. Personal trainer -palvelu tarjoaa asiakkaille yksilöllistä ohjausta ja neuvontaa, joka auttaa heitä saavuttamaan tavoitteet.

Osta Päärakennuksen kuntosalikortti ennakkoon verkkokaupasta.

Lue myös Pajulahden uudesta Palautumiskeskuksesta täältä